• Cep Telefonu; Alım Satım & Aksesuar, Tamir & Servis
    • Sıfır Telefon Satışı & 2. El Telefon Alım Satım
    • ALSANCAK SİTESİ
    • www.alsancaksitesi.com
KARŞIYAKA REHBERİ
Site Haritası

Ana Sayfa


     İzmir ACCESS BARS Kuantum Dokunuş Kozmik Enerji | Aysu SÜRÜCÜ

   
Karşıyaka
İzmir ACCESS BARS Kuantum Dokunuş Kozmik Enerji Karşıyaka Mavişehir
 Değerlendirme        Detaylı Bilgi
 
 
Detaylı Bilgi
İzmir Karşıyaka ACCESS BARS Kuantum Dokunuş Kozmik Enerji | Aysu SÜRÜCÜ 

Uygulayıcı ve Eğitmeni 

Aysu SÜRÜCÜ

GSM: 0530.0400703

Park Yaşam Ofisleri Mavişehir Karşıyaka

www.megapoldanismanlik.com

Kuantum Dokunuş Nedir?

Amerikalı şifacı Richard Gordon tarafından geliştirilen Kuantum Dokunuş, ellerle uygulanan bir şifa yöntemidir. Etkileri öylesine hızlı ve olağanüstüdür ki hafif bir dokunuşla ağrıların azaldığını ya da yok olduğunu, açık yaraların hızla kapandığını ve hatta kemiklerin kendilerini yeniden düzenlediklerini görebiliriz. Kuantum Dokunuş’u uygulamak için beden taramaları yaparak farkındalığımızı artırmak ve nefes tekniklerini öğrenmek yeterlidir.


Access Enerji Dönüşümü(Access Enerji Transformation )
sistemi içerisindeki başlangıç çalışmasıdır. Bu çalışmalar Amerika'da Gary Douglasve Dr.Dain Heer tarafından geliştirilmiştir. Beynimiz büyük bir kapasitördür.Yani gerilim ve elektrik yükü biriktiren bir aygıt gibidir. Tüm düşüncelerimizin ve duygularımızın, algı ve hislerimizin bir elektriksel bileşeni vardır. Anlam yüklediğimiz her şeyi beynimizde depolarız. Beyin adeta geçmiş yaşamlardan ve bu yaşamdan gelen, milyonlarca yıllık düşünce, önemseme ve tutumları hafızasına atan, dev bir bilgisayar gibidir. Başımızın üzerinde iyileşme, zaman, umut, farkındalık, yaratıcılık, güç, yaşlanma, cinsellik, para ve benzeri şeylerle ilgili düşüncelerimizin, fikirlerimizin, duygularımızın, inançlarımızın ve kararlarımızın depolandığı 32 enerjetik, elektrik şarj deposu bulunur.

KUANTUM DÜŞÜNCE

Kuantum Düşünce, üst nitelikli bir düşünme biçimidir. Sıradan düşünce biçimleri, kendisini tekrar eden, etkisiz ve sınırlı enerjilerdir. Değiştirme ve oluşturma güçleri yoktur. Daha çok vehim, kuruntu, başıboş hayaller biçiminde akar. Oysa Kuantum Düşünce, derin düzeyde, atom altı alanda etkili olabilecek tarzda bir yaratıcı düşünme biçimidir.

Reiki
Sozcuk anlamı, Japonca'da, "Evrensel Yaşam Gucu Enerjisi" dir. Reiki iki farklı Japonca kelimenin birleştirilmesiyle oluşturulmuştur. REI evren anlamına gelir. KI ise ruh, yaşam gucu enerjsi demektir. Bu iki Japonca kelime aynı zamanda aydınlanma demektir.

Reiki insan vucudundan gecerken ozellikle ihtiyaci olan bolgelere sifa verir. Insan vucudu parca parca degildir, butun organlar birbirine bagli olarak calisir, o nedenle reiki verirken butun vucuda verilmelidir. Ama reiki vucutta ona nerede ihtiyac var ise o kisimda daha etkili calisir, omuzlari agriyan bir kisinin vucuduna reiki verildigi zaman, enerji omuzlarda daha cok yogunlasir. Reiki ellerin bedenin ustune konularak veya uzaktan kendine ya da başkalarına enerji aktarılması ile kullanılır. Ellerinizle dokunarak veya uzaktan kendinizi veya başkalarını iyileştirmenizi sağlar. Reiki veren kisi genellikle bas bolgesinden, beyin, hipofiz bezi, beyincik uzerinden, karin bolgesinden, ayaklar ve dizlerden yogun olarak reiki enerjisi gonderir. Her insanın icinde yasamini kontrol eden enerji mevcuttur, onemli olan bu enerjiyi en dogru sekilde kullanabilmektir, bu basarildigi takdirde ruhsal veya fiziksel rahatsizlar daha kolay tedavi edilebilir. 


 
 
Yorum Gönder
İsim
Soyisim
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Mesajınız